Rob Klimaat

Voor alles wat met de natuur te maken heeft

Wie is Rob

Goedendag ik ben Rob van Rijne en ik ben IT instructeur

Ik heb al mijn hele leven met computers gewerkt. Vanaf ik van de schoolbanken af ben heb ik me geconcentreerd op de computer ontwikkeling over de jaren heen. Ik ben als jonge kerel begonnen in een computer zaak toen computers pas kwamen waren geïntroduceerd voor de normale consument.

Toen brak de tijd pas aan dat mensen een computer voor thuis konden aanschaffen voor eigen gebruik. Denk maar aan een tijd toen windows er nog niet was. Denk maar het DOS programma en Words waarin toen werd gewerkt. Heel primitief en toch voor veel mensen een hele openbaring.

Door de jaren heen is de technologie zo gegroeid dat je het  moeilijk zou kunnen bijhouden. En ook ik groeide mee met elke ontwikkeling die zich aandiende. Reden daartoe is omdat je altijd op de hoogt moet zijn van de laatste ontwikkelingen. Klanten komen naar de winkel en die moet ik dan aanspreken en uitleggen wat de aller nieuwste dingen zijn die ze kunnen kopen voor hun computer.

Over de jaren heen ben ik me ook gaan specialiseren om de inhoud van de computer te begrijpen. Vaak genoeg kwamen klanten naar de winkel met een defecte computer, of een software  was niet op de juiste manier aangebracht. Dan zat ik dan te kijken want ik kon ze niet helpen. Dat heeft gemaakt dat ik me ook ben gaan verdiepen naar de inhouden en reparatie van computers.

Vandaag de dag heb ik zoveel kennis opgedaan en doe ik dat nog steeds dat het mij gelukt is om mijn eigen IT bedrijf op te richten en het draait met succes

Met de geplaatste artikelen op de website kom je meer te weten over het IT gebeuren en de computer wereld in het algemeen. Ze kunnen ook dienen ter inspiratie.

Succes